Јасле „Шврћа“посетила министарка за бригу о породици и демографију, градоначелник града Крагујевца и чланица градског већа за локалу самоуправу поводом доделе новчаних средстава за обнову целокупне столарије

У понедељак 03.07.2023. године јасле „Шврћа“, предшколске установе „Ђурђевдан“ Крагујевац, посетила је министарка за бригу о породици и демографију проф. др. Дарија Кисић, градоначелник Крагујевца господин Никола Дашић, чланица градског већа за локалну самоуправу госпођа Сања Туцаковић и директорка Предшколске установе „Ђурђевдан“ Крагујевац Сања Јаковљевић.

Јаслицама „Шврћа“ ће у наредном периоду бити замењена комплетна столарија, захваљујући средствима добијеним на конкурсу из Министарстава за бригу о породици и демографију и средствима из локалне самоуправе града Крагујевца.

(Фотографије су преузете са званичног сајта Министарства за бригу о породици и демографију и званичног сајта града Крагујевца)

(Линк је подељен са официјалног youtube канала Радио Телевизије Крагујевац. Аудио и видео материјал, као и њихови делови уколико није другачије назначено, су власништво ПД Радио телевизије Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.)

Related Images: