У оквиру обележавања Дечије недеље, деца вртића „Чуперак“ заједно са својим родитељима и васпитачима били су активни учесници у реализацији активности „Траговима природе“

У четвртак 05.10.2023. године, у оквиру обележавања Дечије недеље, деца вртића „Чуперак“ заједно са својим родитељима и васпитачима били су активни учесници у реализацији активности „Траговима природе“. Активност је одржана у Еко парку Илина вода, у сарадњи са планинаром из Извиђачког удружења Србије из Крагујевца који је децу упознао са основама планинарења, показао им планинарску опрему, и указао им на значај који ова врста активности има на здравље људи. Активности су затим пренете у двориште вртића „Чуперак“ где су деца заједно са својим родитељима и васпитачима израђивала „трагове природе“ од природних материјала.


(Линк је подељен са официјалног youtube канала Радио Телевизије Крагујевац. Аудио и видео материјал, као и њихови делови уколико није другачије назначено, су власништво ПД Радио телевизије Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.)

Related Images: