Обележавање Међународне недеље породице у вртићу „Цицибан“

У оквиру обележавања „Међународне недеље породице“ одржане су спортске и едукативне радионица у оквиру традиционалних активности родитеља, савета родитеља вртића „Цицибан“.
1. Такмичарске игре деца, родитељи и васпитачи Припремних предшколских група ОШ „Милутин и Драгиња Тодоровић“ као и њихови васпитачи који су заједно са васпитачима из ППП-а вртића „Цицибан“ и целим Тимом вртића осмислили занимљиве и атрактивне спортске игре. Деца су у знак добродошлице добила медаље за дружење у оквиру „Недеље породице“. 16.5.2017.

2. Спортске активности у оквиру традиционалних активности родитеља, савета родитеља вртића „Цицибан“ и родитеља који су активни спортски радници се реализовала 17.5.2017.

3. Трибина „Модели сарадње са родитељима“ – одржана је 18.5.2017. Родитељи савета родитеља вртића „Цицибан“ и Тим за сарању са породицом је реализовао акцију поклањања књига под називом „Поклањам ти бајку“. Родитељи су написали занимљиве поруке на књигама, а деца су на основу порука погађали о којој књизи је реч. Овом приликом је поклоњено 50 најразличитијих књига, бајки, енциклопедија за децу и сл.

Related Images: