Обавештење о пружању психолошке подршке

Поштовани родитељи, васпитачи/мед.сестре-васпитачи, обавештавам вас да ће стручни сарадник-психолог наставити да пружа психолошку помоћ и подршку. Сву неопходну психолошку подршку и помоћ можете остварити путем фејсбук налога ,,Психолошко саветовалиште Ђурђевдан“ као и директним телефонским позивом психолога на број телефона 0648736057, сваким радним даном од 08 до 16 часова.
Поменути фејсбук налог је саветодавног карактера. Обрађиваће се теме попут: ,,Како објаснити деци шта је вирус, епидемија.“, ,,Како очувати ментално здравље у кућној изолацији“, ,,Активности са децом у кућној изолацији“. Такође, родитељи, васпитачи и медицинске сестре-васпитачи ће моћи директно да постављају питања и да закажу своје онлајн саветовање.
Родитеље који немају интернет мрежу као ни фејсбук налог, могу директним позивом ступити у контакт са стручним сарадником-психологом.
За све идеје и предлоге које имају за циљ боље функционисање и очување нашег здравља како физичког тако и менталног, стојим Вам на располагању.

Александра Пајевић, психолог

Related Images: