У склопу Ерасмус+ програма и пројекта „Шетњом до открића“ запослене из наше Установе учествовале су у Job shadowing активностима у Дечијем вртићу „Олга Бан“ из Пазина у периоду од 23.10 2023. до 27.10.2023. године

У склопу Ерасмус+ програма и пројекта „Шетњом до открића“, директорка Сања Јаковљевић, стручна сарадница педагошкиња Бранка Станојевић, васпитачице Јелена Обрадовић, Нина Протић и медицинска сестра васпитачица Оливера Мијаиловић су учествовале у Job shadowing активности у Дечијем вртићу „Олга Бан“ из Пазина у периоду од 23.10 2023. до 27.10.2023. године.

Том приликом практичари су у пратњи стручних сарадника и васпитача имали прилику да се упознају са радом пет вртића. Поред матичног вртића у Пазину  практичари су обишли и  вртиће у Тињану, Граћишту, Каројби и Мотовуну.  

У вртићима практичари су имали прилику да учествују у непосредном раду са децом и колегама кроз активности драме, музике, креативних радионица, организованих вођених шетњи. Са колегама из Пазина разменили смо различите идеје о рециклажи, оплемењивању  зелених површина као и пројектима старих игара – завичајност у циљу развоја еколошке свести деце и родитеља ради подстицања васпитања одрживог развоја.

Related Images: