Креативни вртић 7

Креативни вртић се са интернета враћа у вртићке собе!
Надамо се да су вам електронски материјали и остали предлози активности које смо за вас у претходном периоду припремали били занимљиви и корисни и захваљујемо се на лепим коментарима које сте нам слали.
Током наредне године радићемо на припреми сличних материјала како бисмо свим нашим сарадницима у предшколским установама помогли у осмишљавању нових и занимљивих програма за децу.
Нашу рубрику Путујемо од куће завршавамо представљањем Швајцарске. https://kreativnicentar.rs/blog.php?id=1062
Свима онима који су са нама путовали преходних недеља шаљемо посебан задатак -преузмите документ http://www.kreativnicentar.rs/include/data/docs0784.pdf на коме можете доцртати елементе који недостају и обојити заставе земаља које смо заједно посетили.
За крај Креативног кућног вртића 7 представљамо вам и четврту Лековиту причу, Па шта! https://kreativnicentar.rs/blog.php?id=1061 наше сараднице Миљане Пријић, која говори о суочавању деце са својим страховима.
Препоручујемо вам и да послушате аудио снимак чувене поеме Бранка Ћопића Јежева кућица. https://kreativni.cloubi.fi/…/state-jurdcobqger…/page-547614
Подсећамо вас и на нови приручник за васпитаче ауторке Невене Ловринчевић Ефикасна комуникација у вртићу, https://kreativnicentar.rs/knjiga.php?code=D189 у коме су обрађене различите проблемске ситуације са којима се васпитачи сусрећу у свом раду, као и савети како реаговати у тим захтевним ситуацијама.

За све информације о нашим радним листовима и приручницима за васпитаче можете се јавити нашим колегама које сарађују с предшколским установама:

Тим задужен за град Београд
Менаџер продаје Милош Живадиновић
е-маил: milos.zivadinovic@kreativnicentar.rs

Тим задужен за централну Србију и КиМ
Менаџер продаје Александар Лукић
е-маил: aleksandar.lukic@kreativnicentar.rs

Тим задужен за Војводину
Менаџер продаје Андреја Станковић
е-маил: andreja.stankovic@kreativnicentar.rs

Related Images: