Предшколска установа „Ђурђевдан „Крагујевац на Националном скупу у организацији Министарства за бригу о породици и демографији уз подршку УНИЦЕФ-а и Сталне конференције градова и општина одржаном у Београду

13.06.2022. године у Палати Србије у Београду, организован је Национални скуп у организацији Министарства за бригу о породици и демографији уз подршку УНИЦЕФ-а и Сталне конференције градова и општина. У оквиру друге фазе програма „Подстицајно родитељство кроз игру“ Предшколска установа „Ђурђевдан“ Крагујевац је добила плакету за учешће у пилот пројекту. Скупу су присуствовали начелник Градске управе за друшвене делатности града Крагујевца Никола Рибарић, директорка Предшколске установе „Ђурђевдан“ Крагујевац Сања Јаковљевић, представник Дома здравља Крагујевац, директорка предшколске установе „Нада Наумовић“ и представник Центра за социјални рад Крагујевац.

14.06.2022. године у хотелу Crowne Plaza презентован је пројекат „Подршка локалним самопуравама за ширење добрих политика и пракси подршке родитељству“ – први заједнички састанак градских/општинских локалних координатора. Састанку су присуствовали начелник Градске управе за друшвене делатности града Крагујевца Никола Рибарић, директорка Предшколске установе „Ђурђевдан“ Крагујевац Сања Јаковљевић, представник Дома здравља Крагујевац, директорка предшколске установе „Нада Наумовић“ и представник Центра за социјални рад Крагујевац.

Related Images: