Јаслице „Шврћа“ добиле комплетно нову столарију

У јаслицама „Шврћа“ замењена  је комплетна столарија чије је извођење омогућено средствима које је Град Крагујевац добио на конкурсу Министарства за бригу о породици и демографију за унапређење мера популационе политике. Радове на замени столарије, 15.10.2023. године обишле су начелница Шумадијског управног округа, Биљана Илић Стошић, и директорка Предшколске установе „Ђурђевдан“ Крагујевац Сања Јаковљевић.  

Столарија у јаслицама „Шврћа“ није мењана од 1963. године, али сви запослени су се трудили да услове у којима малишани бораве одржавају на високом нивоу. Унапређење физичке средине ће допринети много пријатнијој, здравијој и бољој атмосфери за игру, раст и развој деце која бораве у јаслицама „Шврћа“, а такође нова столарија ће током зиме омогућити да буде топлије и биће знатно смањен ниво буке која је неизбежна у централном делу града у коме се јаслице налазе.

Деца уписана у јаслицама „Шврћа“ тренутно су смештена у вртићу „Цицибан“ као локацијски најближи вртић, а повратак деце у познати простор може се очекивати почетком новембра месеца.

(Фотографије број 1, 2, 3 и 4 преузете су са званичне интернет странице града Крагујевца)

(Линк је подељен са официјалног youtube канала Радио Телевизије Крагујевац. Аудио и видео материјал, као и њихови делови уколико није другачије назначено, су власништво ПД Радио телевизије Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.)

Related Images: